zondag 4 juni 2023

Uitslag Zuidelijke Cirkel 4 juni in Veldhoven

Terwijl een aantal masters in Wanroij bij het jaarlijkse zwemkamp aanwezig was, kwamen Nana Dekkers, Selina Janssen en Rob van de Ven op zondagochtend 4 juni in actie bij de masterwedstrijd in de Zuidelijke Cirkel in Veldhoven.

Voor de beide dames lag de focus met name op de slotafstand, de 800 rij. Selina zwom bij de NK masters in Heerenveen een PR tijdens de 1500 vrij en wilde dus nu sneller. Ondanks dat het water, zeker voor een 800 meter, aan de warme kant was, slaagde ze in haar missie: ze was vijf seconden sneller dan in februari. Nana zwom deze afstand de laatste jaren niet, dus kon ze zich ook niet plaatsen voor de NK masters. Om daar voor volgend jaar verandering in te brengen, kwam ze in Veldhoven aan de start. Ze was maar liefst een volle minuut sneller dan in december 2019.

Selina kwam daarnaast uit op de 50 vlinder en was niet ontevreden over haar eindtijd (0.4 seconde boven haar PR), maar ze had nog energie over aan het einde. Nana zwom de 250 rug en school en verbeterde haar PR's op deze incourante afstanden flink.

Rob tenslotte zwom op de 200 vrij zijn tweede tijd ooit. Daarnaast kwam ook hij uit op twee sprintafstanden: de 25 vrij en 25 school Op beide afstanden zwom hij slechts een halve tel boven zijn beste tijden.

Uitslag

Geen opmerkingen: