dinsdag 31 oktober 2023

Uitslag limiet 29 oktober in Tilburg

Vier zwemmers hebben zondag 29 oktober deelgenomen aan de limietwedstrijd in Tilburg.

De jongste van het gezelschap was Luan Janse van Rensburg. Tijdens zijn allereerste 100 meter schoolslag wist hij zijn PR op de 50 school van vier weken eerder met twee seconden aan te scherpen. Vervolgens zwom hij nog de 50 school, maar daarop was er nu geen PR meer. Tot slot kwam hij in actie op de 50 vrij, die hij met maar liefst zeven seconden voorsprong wist te winnen! Het was de eerste keer dat hij deze afstand in een wedstrijd zwom.

Zijn broer Adrian kwam in actie op de 400 vrij en 100 vlinder. De 400 vrij zwom hij voor het eerst in Nederland en hij was zijn vijftien tellen sneller dan vorig jaar zomer in Zuid-Afrika. De 100 vlinder zwom hij voor het eerst, en met behoud van techniek zwom hij naar een mooie eindtijd. Het was een mooie generale repetitie voor de competitiewedstrijd over twee weken, wanneer voor hem dezelfde afstanden op het programma staan.

Rens Hoogenboom had gekozen voor drie sprintnummers, de 50 vlinder, school en vrij. Op de 50 vlinder bleef hij slechts 0.02 seconde boven zijn beste tijd. Op de 50 school verliep de eerste baan prima, maar een minder soepel keerpunt zorgde voor een terugval in de tweede baan.

Sandra Schellekens kwam in actie op de 400, 100 en 50 vrij. Op de 400 bleef ze flink boven haar inschrijftijd, op de kortere nummers was het verschil kleiner.

Uitslag

Geen opmerkingen: