maandag 6 november 2023

Uitslag Zuidelijke Cirkel 5 november in Etten-Leur

Net als in 2022 werd Neptunus '58 bij de wedstrijd in de Zuidelijke Cirkel in Etten-Leur vertegenwoordigd door de twee masters Selina Janssen en Rob van de Ven.

Op de 100 vlinder kwam Selina niet lekker uit bij de keerpunten en had ze nogal wat last van de (grote) heren in de beide banen naast haar. Ze eindigde anderhalve tel boven haar PR uit 2019 en werd tweede bij de dames 20+. Op de halve afstand schoot bij de duik haar brilletje voor haar mond en dat zorgde ervoor dat ze ook op deze afstand boven haar beste tijd bleef. Ze won wel in haar categorie. Tot slot zwom ze de 25 vrij en daarop was er een tweede plaats in een tijd die een tel boven haar PR lag.

Rob kwam allereerst op de 100 school in actie en daarop was hij de snelste bij de heren 50+. Hij zwom iets langzamer dan eerder dit jaar op de NK Masters in Heerenveen. Op de 100 wissel en 25 rug werd hij tweede. Op de rug bleef hij slechts 0.06 seconde boven zijn PR uit begin 2022 en op de wisselslag zwom hij zijn tweede tijd ooit: alleen in maart dit jaar was hij sneller dan nu in Etten-Leur.

Uitslag


Geen opmerkingen: