zaterdag 14 juli 2012

Uitslag open water 14 juli in Wijk en Aalburg

Zaterdag 14 juli werd de tweede open water wedstrijd in de strijd om de Brabantbekers gezwommen. Dit keer werd er gezwommen in de  Afgedamde  Maas bij Wijk en Aalburg.

Een week eerder in Appeltern was het nog stralend weer en werd er in de zon gezwommen, maar een week later was het weer een stuk minder mooi. De watertemperatuur was volgens officiële metingen slechts 16,5 graad (onder de 16 graden wordt de wedstrijd afgelast), al voelde het minder koud aan, en vrijwel de hele dag stromende regen zwom Sandra Schellekens de 1 kilometer vrije slag masters en 2 kilometer vrije slag dames. Het was alweer de negende keer dat Sandra in actie kwam in de Afgedamde Maas.

Bij de 1 kilometer eindigde ze als zesde bij de dames 20+ in een tijd van 15.34.10. Ze was daarmee de derde Brabantse. Na twee van de vijf wedstrijden staat ze op een vierde plaats in het Brabants klassement bij de masters. Dit seizoen wordt er één klassement opgemaakt van alle dames van 20 jaar en ouder en door middel van een leeftijdscorrectie kunnen de tijden van dames van bijvoorbeeld 70+ vergeleken worden met de tijden van de jongste masters. Op de 2 kilometer eindigde ze als vijftiende met 32.03.96. Ze tikte als vierde Brabantse aan en staat in het klassement dertiende, aangezien ze in Appeltern geen afstand bij de dames zwom.

Uitslag

Geen opmerkingen: