zondag 21 oktober 2012

Uitslag Dommeltrofee 21 oktober in Boxtel

Zondag 21 oktober hebben negen dames meegedaan aan de Dommeltrofee in Boxtel. De sfeer zat er goed in, en de doelen (het verbeteren van de inschrijftijden) werden dan ook regelmatig behaald.


De eerste afstand voor de dames was de 50 vlinder. Bij de jeugd 1-2 werd Julia vd Staak zesde en bleef iets boven haar beste tijd, maar was sneller dan vijf weken eerder bij een limietwedstrijd in Tilburg. In diezelfde categorie werd Bo Sluijpers negende en Isa vd Ven tiende. Isa bleef daarbij slechts een halve seconde boven haar beste tijd. Bij de senioren 1-2 eindigde Aniek Pennings als negende en werd Lara vd Ven tiende. Sandra Schellekens werd zesde bij de dames en was 0.3 seconde langzamer dan in Tilburg in september en slechts 0.4 seconde langzamer dan haar beste tijd ooit. Elke Schellekens, Esra Pennings en Anouk van Lokven eindigden op de plaatsen 11, 12 en 14. 

Op de rugslag werd Isa achtste in 41.35 en dit was een verbetering van haar persoonlijke record met 0.16 seconde. Bo eindigde als negende. Julia liet deze afstand aan zich voorbij gaan. Bij de jeugd werden Aniek negende en tiende. Bij de dames werd Sandra vierde, Elke twaalfde, Esra vijftiende en Anouk zestiende.

De beste afstand voor de dames was de 50 school. Isa verbeterde haar persoonlijke record van een half jaar geleden met 0.4 seconde en eindigde als zesde. Julia was 0.7 seconde sneller dan ooit in het 25-meterbad op deze afstand, maar bleef nog 0.6 seconde boven de Brabantse limiet. In het 50-meterbad was ze wel al ooit sneller. Wel was ze de snelste van de meisjes jeugd 1 en 2. Bo eindigde als negende. Elke, Sandra en Lara bleven minder dan een seconde boven hun beste tijd. Lara werd zevende, Aniek tiende, Anouk zesde, Elke elfde, Sandra dertiende en Esra vijftiende.

Op de 50 vrij verbeterde Isa haar pr van drie weken geleden met bijna een volle seconde. Julia, Isa en Bo werden zevende, achtste en negende. Aniek werd eveneens negende en Lara tiende. Sandra werd zesde, Anouk twaalfde, Elke vijftiende en Esra zestiende.

Geen opmerkingen: