zondag 6 april 2014

Uitslag miniorenwedstrijd 6 april in Rosmalen

Zondag 6 april heeft Naomi Janssen uitstekend gepresteerd bij de vijfde en laatste miniorenwedstrijd in Rosmalen.De eerste afstand was de 100 meter rugslag. Na 50 meter liet de klok een tijd van 47.85 zien, maar liefst vier seconden onder haar persoonlijke record. Daarna zwom ze uitstekend door, met als resultaat 1.39.68, zeven seconden sneller dan ooit. Dat betekende de vierde tijd, en dus net geen medaille. Dachten we, want blijkbaar was er een zwemster gediskwalificeerd en daardoor schoof Naomi op naar het brons!
Daarna stond nog de 100 vrij op het programma. Met 1.35.72 was ze ruim twee tellen sneller dan haar oude PR. Dit betekende de vierde plaats.

Uitslag

Naomi heeft zich inmiddels op twee afstanden geplaatst voor de Minioren Finales in juni. Dit zijn de Brabantse Kampioenschappen voor minioren, en de beste 18 zwemmers na de vijf minioren-wedstrijden zijn hiervoor geplaatst. Naomi heeft zich met de vijftiende plaats op zowel de 50 vlinder als 200 wissel al definitief geplaatst. Het is nu afwachten of haar tijden van vandaag op de 100 rug en 100 vrij voldoende zijn voor een top 18-notering.

Minioren ranglijsten


Geen opmerkingen: