woensdag 4 juni 2014

Uitslag coopertest 2 juni in Schijndel

Maandag 2 juni werd voor de 28e keer de coopertest gezwommen.
Claartje Rijken zwom maar liefst 65 meter verder dan ooit. Naomi Janssen en Pim de Crom kwamen beiden dertig meter verder dan ooit. Opvallend waren ook de resultaten van Anouk van Lokven (25 meter verder dan ooit in haar 28e(!) coopertest en Rik den Otter (20 meter verder dan ooit).Woensdagavond bij de masters verbeterde Fiona Waddell zich met maar liefst 65 meter. Peter vd Weijer kwam 35 meter verder en Yvette vd Oever 10 meter.

Zegenwerp deed pas voor de vierde keer mee met onze coopertest. Rick Vermeulen was de topper van de avond met een PR van 105 meter, maar Zoï vd Staak deed daar met een PR van 95 meter weinig voor onder. Maud vd Helm zwemt de laatste tijd regelmatig in de training ruim onder haar PR's dus was haar verbetering van 75 meter ook geen grote verrassing.


Maandagavond is ook bij Zegenwerp in Boxtel de coopertest gezwommen. Resultaten daarvan zijn nog niet bekend. Woensdagavond komen de masters van Neptunus '58 nog in actie en zaterdag is er een inhaalmoment van 12.30 tot 13.30 voor hen die maandag niet konden.

Alle uitslagen Alleen Neptunus '58
Ranglijst Alleen Neptunus '58
Ranglijst per leeftijd Alleen Neptunus '58

Geen opmerkingen: