maandag 15 april 2013

Zwemkamp: 7 t/m 9 juni

Wist jij al dat Neptunus '58 elk jaar een weekend op kamp gaat met drie andere zwemverenigingen? Dit jaar gaan we in het weekend van 7 t/m 9 juni. We gaan naar de Eurocamping in Vessem. Daar hebben wij een eigen veld met slaaptenten en één grote eettent.

We vertrekken op vrijdag aan het einde van de middag vanaf zwembad De Molen Hey in Schijndel. Vandaar rijden we naar het Brabantse Vessem. Het thema van het kamp is dit jaar: CIRCUS. Alle spellen hebben te maken met circusartiesten, circusdieren en acrobatiek. Door te strijden met de andere verenigingen komen wij erachter welke vereniging de beste clowns, acrobaten en leeuwentemmers heeft. Op zaterdagmiddag hebben we een vrije middag om te spelen in het zwembad of in de speeltuin of om in de zon te liggen. En ’s avonds eerst een bonte avond en daarna dansen en springen in de discotheek. Op zondagmiddag eindigt ons uitstapje naar de circuswereld en komen jouw ouders je weer ophalen.

Tijdens het kamp worden we begeleid door ouders en oudere leden. Zij coachen een groepje deelnemers bij de spellen en activiteiten. We zijn nog op zoek naar begeleiders en spelleiders. Meld je snel aan want het is echt leuk. Heb jij ook zin om mee te gaan op kamp, meld je dan nu aan. Het is altijd super gezellig op het kamp. De kosten zijn 35 EUR per persoon (voor het hele weekend !!). Begeleiders betalen 27,50 EUR.

Wij vinden het leuk als we jou dit jaar ook zien op het zwemkamp. Je kunt het inschrijfformulier inleveren bij de leden van de Algemene Leiding (zie hieronder) of bij Sandra Schellekens. Je kunt het inschrijfformulier ook mailen naar femke.wilhelm@home.nl.

Wij zijn onze koffers al aan het pakken.

De Algemene Leiding van het kamp
Femke vd Hoeven (0413-229467 – femke.wilhelm@home.nl)
Frank Hovenier (06-13830310 – frankhovenier@hotmail.nl)

Inschrijfformulier

Geen opmerkingen: