zondag 26 januari 2014

Uitslag Miniorenwedstrijd 26 januari in Boxtel

Naomi Janssen heeft zondag 26 januari meegedaan aan de derde miniorenwedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd werd georganiseerd door onze trainingspartner Zegenwerp, in het Dommelbad in Boxtel.


De eerste wedstrijd voor de negenjarige Vinkelse was de 200 meter wisselslag. Een afstand die ze nog nooit eerder gezwommen had (en haar 5 jaar oudere zus Selina ook niet). De jongste van de zusjes Janssen opende op de 50 vlinder met een tijd die een seconde sneller was dan haar persoonlijke record, maar helaas had de official de tijd niet genoteerd en zal dit PR dus niet in de boeken komen. Daarna zwom Naomi technisch goed door en ze tikte aan na 3.42.64. Ze behaalde daarmee een vijfde plaats, op korte afstand van het podium.
De tweede afstand van de middag was de 50 vrij. De opdracht van dit sprintnummer was duidelijk: de eerste baan hard en de tweede baan heeeel hard. De uitvoering was prima: 22.1 op de eerste baan en 22.3 op de terugweg. De eindtijd was mooi: 0.44.44. Dit was een verbetering van haar oude persoonlijke record en goed voor een zevende plaats.

Geen opmerkingen: