dinsdag 21 april 2015

Vanaf seizoen 2015-2016: SWNZ

Vanaf volgend seizoen gaan de wedstrijdploegen van Neptunus '58 en Zegenwerp samen als SWNZ: Startgemeenschap Wedstrijdzwemmen Neptunus'58 Zegenwerp

Lidmaatschap 
Je blijft lid van je eigen vereniging (dus Neptunus '58 of Zegenwerp) en betaalt dus ook aan je eigen vereniging contributie. Wedstrijden We gaan als één team naar de wedstrijden. We zullen in de competitie uitkomen in de D1-competitie en zullen zwemmen met Njord (Veldhoven) en EOZC (Oirschot). Omdat EOZC in de D2-competitie zwemt, is het mogelijk dat je ook in D2-programma's ingedeeld wordt. Als je niet zo goed bent in schoolslag, hoef je dus bijvoorbeeld dan geen 200 maar slechts 100 meter schoolslag te zwemmen. De trainers bekijken per wedstrijd en per zwemmer wat de beste opstelling is. 

Trainingen
We hopen voor de zomervakantie een indeling voor de trainingen bekend te kunnen maken. Daarbij zullen we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met een ieders wensen. 

Polo 
Iedere wedstrijdzwemmer ontvangt op kosten van SWNZ één polo met je naam erop. Je bent verplicht dit shirt te dragen bij de wedstrijden.

Zwemkamp 
Dit jaar gaan we nog als twee verenigingen op kamp, ieder op een eigen veld. Hoe dat in de komende jaren zal zijn, zal door de Algemene Leiding van Neptunus '58 en Zegenwerp na het kamp worden bekeken. 

Website www.neptunus58.nl en www.zegenwerp.nl blijven gewoon bestaan, omdat beide verenigingen ook nog eigen afdelingen hebben (zoals het ABC-zwemmen bij Zegenwerp en het synchroonzwemmen bij Neptunus '58). Wel komt er een aparte website (blog) van de wedstrijdploeg van SWNZ. Daarop vind je de opstellingen, uitslagen, wedstrijdkalender, trainingstijden, trainingsafspraken, persoonlijke records, Brabantse limieten, een overzicht van de (bijna) behaalde limieten en nog veel meer. Deze is te vergelijken met de blog van Neptunus '58: http://neptunus58.blogspot.nl/ 

Heb je nog vragen? Blijf er niet mee rondlopen en stel ze gerust! 
Groetjes trainers SWNZ

Geen opmerkingen: