woensdag 25 maart 2020

Corona-virus

Update 25 maart: Alle activiteiten geannuleerd tot en met 1 juni

Beste leden,

Het kabinet heeft maandag 23 maart de maatregelen in verband met het corona-virus nog verder aangescherpt. Dat betekent voor Neptunus '58 en haar leden het volgende:
  • Alle trainingen, wedstrijden en activiteiten tot 1 juni vervallen.
  • We wachten af wat het kabinet beslist over de periode van 1 juni tot start van de zomervakantie.
  • Het zwemkamp (5 t/m 7 juni) gaat dit jaar niet door, omdat de situatie na 1 juni nog te onzeker is. De Algemene Leiding zet alle plannen in de ijskast voor mei/juni 2021.
  • De shows synchroonzwemmen (november 2020) zullen worden verplaatst, omdat er te weinig tijd is om te trainen. Zodra de situatie het toelaat, zullen nieuwe data worden vastgesteld.
  • De examens van het zwemvaardigheidszwemmen (basispakketten) in juni vervallen. Volgend seizoen worden de examens opnieuw gepland.
  • De kennismakingsmiddag / Sjors Sportief vervalt in 2020. Potentiële nieuwe leden zijn in het nieuwe seizoen van harte welkom voor proeflessen.
  • De Algemene Leden Vergadering wordt gehouden wanneer mogelijk, wellicht na de zomervakantie.
  • Omdat jullie nu niet kunnen trainen, zal de contributie-inning opgeschort worden totdat de trainingen hervat kunnen worden. Dat betekent dat in ieder geval in april géén inning plaatsvindt.
We hopen dat jullie en jullie dierbaren gezond zijn én blijven. Wanneer er wijzigingen zijn in de situatie zullen we jullie weer op de hoogte brengen.

Heb je nog vragen, stel deze dan aan het bestuur via neptunus58@zwembond.nl.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Neptunus '58

p.s. We krijgen verschillende signalen dat niet alle leden uit één gezin op hun eigen mailadres de berichtgeving vanuit het bestuur ontvangen. Waarschijnlijk betekent dat dat het mailadres van bijv. je ouders in onze ledenadministratie opgenomen is. Je kan dit laten aanpassen middels een mail aan leden_neptunus58@kpnmail.nl.

Geen opmerkingen: