zondag 20 september 2020

Uitslag Junioren-Jeugd- Senioren 20 september in Boxtel

 Drie zwemmers hebben zondag 20 september deelgenomen aan de eerste wedstrijd sinds in maart het corona-virus alles stillegde. Plaats van handeling was Boxtel, waar Zegenwerp de eerste Junioren-Jeugd-Senioren wedstrijd organiseerde. De wedstrijd werd zonder publiek en ook zonder aanmoediging van ploeggenoten en coaches gezwommen. Het was daarom een wat sfeerloos geheel in het warme Dommelbad.

Rens Hoogenboom startte met een klein PR (0.05 seconde) op de 50 vrij, hoewel hij zelf nog genoeg verbeterpunten had. Hij eindigde als derde bij de jongens jeugd. Daarna zwom Sandra Schellekens de dubbele afstand. Ze was allerminst tevreden met haar eindtijd, die wel nog iets sneller was dan haar tijd uit februari dit jaar. Sandra eindigde als elfde bij de dames senioren (17 jaar en ouder). Mirelle de Kort zwom op de 50 school een tel boven haar beste tijd, maar was wel de snelste van het gehele veld. Vervolgens zwom Rens de 100 school en de eindtijd lag ongeveer rond zijn PR. Vanwege de corona-maatregelen werden er geen uitslagen opgehangen, en mochten de zwemmers niet bij de officials hun tijd kijken. Uiteindelijk bleek dat hij 0.04 seconde boven zijn PR zat. Hij eindigde als tweede. 

Op de 400 vrij kwamen eerst Sandra en vervolgens Mirelle in actie. Ze waren met dezelfde inschrijftijd ingeschreven, aangezien Mirelle's PR al ruim vijf jaar oud is. Mirelle dook 0.01 seconden onder Sandra's PR en werd tweede met een verbetering van twintig seconden. Sandra zwom ruim boven haar beste tijd en werd vierde. Tot slot kwam Rens in actie op zijn derde afstand, de 50 vlinder. Hij zwom exact één seconde boven zijn persoonlijke record en eindigde als derde.


Uitslag

Geen opmerkingen: