zondag 1 november 2020

Aangepaste maatregelen

Het bestuur heeft de afgelopen tijd veelvuldig contact gehad, onder andere ook met de bedrijfsleiding van de Molen Hey. We kunnen blijven zwemmen onder de volgende voorwaarden:
  • We gaan over de breedte van het bad zwemmen. Er worden zes banen van ieder 4 meter breed gemaakt. In iedere baan mogen maximaal 4 zwemmers (18+) zwemmen. We zwemmen, zoals we gewend zijn, in rondjes. Het groepje van 4 zwemmers (‘bubbel’) mag gedurende de hele training NIET mengen met andere bubbels. Zwemmers tót 18 jaar mogen in een grotere groep zwemmen, dus met meer zwemmers per baan. Zij dienen wel 1,5 meter afstand te houden tot de 18+ zwemmers en trainers.
  • Voor de komende trainingen wordt steeds een indeling gemaakt en gedeeld via mail en/of Whatsapp. Kan je niet op de dag waarop je bent ingepland, laat het me dan weten, zodat je geen plek voor iemand anders bezet houdt.
  • Er wordt door de 18+-zwemmers te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden, zowel op de kant als in het water en zowel tot de zwemmers in je eigen baan als die in de banen naast je.
  • De regels die eerder golden, blijven gelden: Je komt met je zwemkleding aan naar de training. Douchen is niet toegestaan. Omkleden na afloop van de training mag wel.
  • We hebben met het zwembad afgesproken hoe laat we het pand binnen mogen komen. Dit omdat er maar maximaal 30 personen in de hele zwemzaal aanwezig moeten zijn: de groep voor ons moet dus eerst weg zijn voordat wij naar binnen mogen. Op zaterdag mogen we om tussen 12.55 en 13.00 uur naar binnen, op maandag tussen 17.50 en 17.55 uur en op woensdag om 18.10 uur. De training stopt steeds 5 minuten voor de gebruikelijke eindtijd, om ervoor te zorgen dat de volgende groep op tijd kan starten.
  • Kom niet te vroeg, want we dienen buiten te wachten (onder de overkapping aan de achterzijde van het pand, dus bij de squashbanen naar buiten).
De regels zoals ze hierboven staan, gelden specifiek voor ons. Het kan dus zijn dat voor recreatief zwemmen van het zwembad andere regels gelden. De regels gelden totdat er reden is om ze te wijzigen. Houd Whatsapp en mail dus goed in de gaten!

Geen opmerkingen: