zondag 11 oktober 2020

Uitslag Solo 1, zondag 11 oktober in Budel

 Een bescheiden delegatie van drie zwemmers heeft zondag 11 oktober meegedaan aan de eerste Solo-wedstrijd van het seizoen.

Nana Dekkers startte met de 50 vlinder. Ze verbeterde haar persoonlijke record uit januari dit jaar met maar liefst twee seconden. Vervolgens zwom Mirelle de Kort de 100 rug. Ze gaf zelf aan dat het een zware race was, en ze was een fractie langzamer dan vorige week bij de competitiewedstrijd in Cuijk. De eerste afstand voor Rob van de Ven was de 100 school. Hij bleef iets boven zijn beste tijd. Op diezelfde afstand bleef Nana een tel boven haar PR.

Na de pauze zwom Mirelle de 200 wissel. Ze zwom haar snelste tijd sinds maart 2019. Op de 50 school was er vervolgens een klein PR voor Rob. Op de 100 vrij bleef hij een minuut of tien later iets boven zijn beste tijd. Nana besloot de wedstrijd met een PR van een seconde op diezelfde 100 vrij. Vorige week bij de competitie was ze niet tevreden over haar splittijd in de 4x100 vrij en nu was ze twee seconden sneller dan toen.

Officiële uitslag volgt nog.

Geen opmerkingen: