maandag 7 november 2022

Uitslag masterwedstrijd 6 november in Etten-Leur

Zondagmiddag 6 november hebben Selina Janssen en Rob van de Ven meegedaan aan de vijfde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel. Deze masterwedstrijd werd gehouden in Etten-Leur.

Beiden startten met de 50 meter schoolslag, maar waar dat bij Rob een logische keuze is, is het dat bij Selina allerminst. Ze wilde echter deze wedstrijd de 400 wissel zwemmen en dit was een afstand die daar nog bij paste. Ze verbeterde haar persoonlijke record met exact een seconde en was daarmee (enigszins verrassend) de snelste bij de 20+. Rob zwom driekwart boven zijn PR uit februari 2020 en zwom zijn snelste tijd in twee jaar. Rob werd vierde bij de 50+.

Op de 25 vrij werd Rob derde in zijn snelste tijd in bijna drie jaar. Vervolgens zwommen beiden de 25 rug. Selina zwom deze afstand voor het eerst in een officiĆ«le wedstrijd en wist deze winnend af te sluiten. Rob werd tweede en was de afgelopen bijna drie jaar niet sneller. De slotafstand voor Rob was de 50 vrij. Hij eindigde als vijfde. 

Selina sloot de wedstrijd af met de 400 wissel. Ze gaf zelf aan dat de lucht droog was en dat ze tijdens de race zware benen had, maar desondanks verbeterde ze haar persoonlijke record uit april 2019 met acht tellen. Ze was de beste van de 20+.

Uitslag

Geen opmerkingen: