zondag 20 oktober 2013

Uitslag Dommeltrofee 20 oktober in Boxtel

Zondag 20 oktober hebben drie zwemmers in Boxtel meegedaan aan de Dommeltrofee, georganiseerd door onze trainingspartner Zegenwerp.Mathijs vd Oever kwam tweemaal in actie. Op de 50 school was hij maar liefst drie seconden sneller dan ooit en eindigde hij als zestiende. Op de 50 vrij zwom hij zijn snelste tijd in een 25-meterbad, maar in juni was hij in het 50-meterbad in Eindhoven een fractie sneller. Hij eindigde als twintigste
Isa vd Ven en Sandra Schellekens zwommen alle vier de 50 meters. Isa opende de wedstrijd met een verbetering van haar PR op de 50 vlinder met maar liefst 2,5 seconde. Daarmee werd ze achtste bij de meisjes uit 1998 en 1999. Op de rug bleef ze iets boven haar beste tijd en werd ze zevende. Op de schoolslag was ze een halve seconde sneller dan ooit en op de vrije slag was ze anderhalve tel sneller dan haar oude PR. Isa eindigde als vierde op zowel de 50 school als de 50 vrij. Uiteindelijk leverde dat een zesde plaats in het klassement op.
Sandra begon op de vlinder met een tweede plaats in een tijd die nog geen seconde boven haar beste tijd lag. Op de rugslag eindigde ze als vierde en bleef ze 0,4 boven haar beste tijd. Op de schoolslag bleef ze ruim een seconde boven haar PR (zevende plaats) en op de vrije slag (tweede) was ze maar liefst 0,9 seconde sneller dan vier weken eerder bij een masterwedstrijd. Sandra eindigde als derde in het klassement van meisjes/dames 1997 en ouder.

Uitslag
Klassement

Geen opmerkingen: