zondag 4 december 2011

Opstelling masterwedstrijd 10 december in Eindhoven

Zaterdag 10 december wordt de laatste masterwedstrijd van 2011 gehouden. In het springbad van het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven komen Arno van Os en Sandra Schellekens in actie.

Vertrek: 12.00 uur.
Inzwemmen: 12.40 uur
Aanvang: 13.20 uur

Arno zal als eerste starten op de 50 meter schoolslag. Hij zwom zijn snelste tijd begin oktober bij de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Het masterrecord (wat alleen tijdens masterwedstrijden gezwommen kan worden) staat al op zijn naam en is een halve tel langzamer. Daarna volgt Sandra op de 100 meter vrije slag. Haar snelste tijd is 1.05.95, terwijl het masterrecord bijna twee tellen langzamer is. Dit record staat al op haar naam. Vervolgens zwemmen beiden de 50 meter vrije slag. Voor Sandra (PR 30.13) is de grens van een halve minuut het doel. Arno zal weer in de buurt van zijn persoonlijke toptijd (33.99) van drie jaar geleden willen komen. Ook op de 25 vrij zullen Sandra en Arno starten. Het persoonlijke record van Sandra staat op 14.24 (een jaar geleden in hetzelfde bad gezwommen). Doel is een pr, en wellicht dat dan het masterrecord van 13.92 (op naam van haar zusje Linda) ook in beeld komt. Arno zwom twee jaar geleden met 15.05 zijn snelste tijd. Dit is tevens het masterrecord.

Na deze wedstrijd worden traditiegetrouw de klassementsprijzen uitgereikt. Arno komt hiervoor niet in aanmerkingen omdat de wedstrijd in Eindhoven zijn eerste masterwedstrijd van 2011 is. Sandra zwom in september in Etten-Leur. In het lange vrije slag klassement (25-50-100-200 meter vrije slag) moeten rare dingen gebeuren wil ze niet met de eerste plaats naar huis gaan. In het korte wisselslagklassement (25 meter vlinderslag-rugcrawl-schoolslag-vrije slag komen vier dames, waaronder Sandra, in aanmerking voor de ereplaatsen.

Geen opmerkingen: