maandag 9 september 2013

Uitslag coopertest september 2013

Het begin van een nieuw seizoen betekent ook dat er weer een coopertest gezwommen wordt.

Dit keer op drie dagen:
- woensdag 4 september bij de masters
- maandag 9 september bij de wedstrijdploeg
- zaterdag 7 september: inhalen voor masters en wedstrijdzwemmers.



Elf masters gingen woensdag 4 september het water in voor de coopertest. Zaterdag kwamen drie zwemmers in actie en tot slot op maandag nog 27. 

Neptunus '58
Namens Neptunus '58 waren er bij de masters twee debutanten: Neptunus-voorzitter Huibert van Aarle en aankomend official bij het wedstrijdzwemmen (en moeder van Mathijs) Yvette vd Oever. Huibert kwam tot 620 meter en Yvette behaalde 585 meter. Fiona Waddell verbeterde haar PR met 15 meter tot 540 meter en Sjoerd Rutgers zwom 25 meter verder dan ooit: 725. Bij de wedstrijdploeg waren er twee dames die voor de 25e keer meededen: Aniek Pennings en Lara vd Ven. Pim de Crom verbeterde zijn PR met 20 meter. Jeroen van Dinther en Luc vd Loo verbeterden zich met 15 meter, Marleen van Dijk met 10 meter en tot slot Tom vd Loo en Anouk van Os met 5 meter. Opvallend was ook de progressie die een aantal zwemmers ten opzichte van een jaar geleden heeft gemaakt: Rik den Otter 95 meter meer, Pim 90 meter en Selina Janssen zwom nu maar liefst 85 meter verder dan in september 2012!

Zegenwerp
Twaalf Zegenwerpers gingen de uitdaging aan op 12 minuten te zwemmen. Daarbij waren er maar liefst acht zwemmers die voor het eerst de coopertest zwommen! Van de zwemmers met ervaring verbeterde Isa Schellekens (geen familie van Elke en Sandra) haar afstand van mei met 15 meter. Dionne Paridaans kwam 30 meter verder dan de vorige keer!



Alle uitslagen Alleen Neptunus '58
Ranglijst Alleen Neptunus '58
Ranglijst per leeftijd Alleen Neptunus '58

Geen opmerkingen: