vrijdag 6 september 2013

Wintertijd Challenge 26-27 oktober in Eindhoven

In de nacht van 26 op 27 oktober 2013  gaat de wintertijd in. In het extra uur tijdens het teruggaan van de klok wordt er op veel plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor een nieuw spierziekte expertisecentrum. Met elkaar kunnen we deze nacht tijd winnen voor kinderen met een spierziekte.

Vorig jaar hebben Anouk van Lokven, Aniek en Esra Pennings, Elke Schellekens en Julia vd Staak iets meer dan een uur gezwommen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Aniek werd daarbij nog 'wereldberoemd' dankzij een interview voor de nationale radio!

Wie gaat de uitdaging dit jaar aan? Opgeven kan bij Sandra of Anja.

Meer info over Spieren voor spieren: http://www.spierenvoorspieren.nl/
Meer informatie over de Wintertijd challenge: http://www.wintertijdchallenge.nl/

Inschrijving + sponsorpagina
Deelname aan de wintertijd Challenge kost 15 euro per persoon. Via je sponsorpagina die je na inschrijving ontvangt kun je extra sponsorgeld ophalen. Streef ernaar om nog minimaal €50,- sponsorgeld op te halen. Al het sponsorgeld wordt door Spieren voor Spieren rechtstreeks ingezet voor het opzetten van een nieuw expertisecentrum voor spierziekte onderzoek eind 2013.

Datum en tijd
Alle Wintertijd Challenges starten om 02.00 uur (zomertijd) in de nacht van 26 op 27 oktober en eindigen om 02.00:01 (wintertijd). Vrijwel alle evenementen hebben een voor en na programma om er een complete sportnacht en unieke beleving van te maken.

Geen opmerkingen: