zondag 16 oktober 2011

Uitslag Limietwedstrijd 16 oktober in Tilburg

Zondag 16 oktober hebben Jeroen en Mark van Dinther meegedaan aan een limietwedstrijd in Tilburg. Vooraf werd door de coach (vader John) al gemeld dat de mannen in topvorm waren, en dat bleek geen grootspraak.

Mark tekende voor vier persoonlijke records. Als eerste verbeterde hij zijn pr op de 50 vlinder van mei dit jaar met 0.3 seconde. Vervolgens raffelde hij de 100 school af in 1.15.50, wat maar liefst vier seconden sneller dan zijn beste tijd ooit was! Daarmee bleef hij ook anderhalve seconde binnen de  limiet voor de Brabantse Winter Kampioenschappen in januari volgend jaar. Halverwege was hij 0.22 seconde sneller dan ooit. Tot slot zwom hij de 100 wissel. Daarop verbeterde hij zijn beste tijd, gezwommen tijdens de Brabantse Sprint Kampioenschappen elf maanden geleden met 0.7 seconde. Dat betekende ook een verbetering van zijn eigen clubrecord.
Voor Jeroen waren er drie persoonlijke records. Op de 50 school was hij 0.68 seconde sneller dan in april dit jaar. Op de 50 rug verbeterde hij zijn pr met een halve seconde. Tot slot verpulverde hij op de 50 vrij zijn pas twee weken oude persoonlijke record met een volle seconde. 

Geen opmerkingen: